Βίκτορ Όρμπαν: Η ΕΕ εφαρμόζει το «Σχέδιο Σόρος»

6 Οκτωβρίου 2017, Παρασκευή ΕΛΛΗΝΙΚΑ

Ο Ούγγρος πρωθυπουργός ισχυρίσθηκε ότι η Ε.Ε, στο θέμα των προσφύγων εφαρμόζει το σχέδιο που προετοίμασε ο Ουγγρικής καταγωγής Εβραίος επιχειρηματίας Τζορτζ Σόρος

Ο Πρωθυπουργός της Ουγγαρίας Βίκτορ Όρμπαν στο πλαίσιο του εβδομαδιαίου ρεπορτάζ που παραχωρεί στο κρατικό ραδιοφωνικό σταθμό «Kossuth Radio» της Ουγγαρίας προέβη σε σημαντικές δηλώσεις αναφορικά με την κρίση των προσφύγων και για θέματα της επικαιρότητας.

Η ΕΕ λειτουργεί για τους πρόσφυγες το λεγόμενο «Σχέδιο Σόρος» ισχυρίσθηκε στις δηλώσεις του ο Ούγγρος πρωθυπουργός και τόνισε ότι οι Ούγγροι είναι δυνατόν να υποβάλουν αντίρρηση συμμετέχοντες στην καμπάνια εθνικής αλληλεγγύης που ξεκίνησε πριν από ένα διάστημα η κυβέρνησης της Ουγγαρίας.

Ο Ορμπάν ισχυριζόμενος ότι, οι Βρυξέλλες βρίσκονται υπο την επιρροή του Σόρος, είπε..

«Ο Τζορτζ Σόρος εξαγόρασε τους ανθρώπους και τις οργανώσεις. Και οι Βρυξέλλες βρίσκεται υπο την επιρροή του. Αυτό που προσπαθούν να πραγματοποιήσουν είναι να γκρεμίσουν τα συρματοπλέγματα και να εισέλθουν εκατομμύρια πρόσφυγες στη Ευρώπη με συνέχεια να τους διανέμουν με αναγκαστικό τρόπο. Και όσοι δεν θα δεχθούν αυτό σκέφτονται να τους τιμωρήσουν» δήλωσε.

Η κυβέρνησης της Ουγγαρίας γνωστή για την αντι-προσφυγική πολιτική της κατηγορεί τις Βρυξέλλες για την μεταφορά ενός εκατομμυρίου προσφύγων μέσα σε ένα χρόνο στην Ευρώπη δια μέσου των ΜΚΟ που χορηγεί ο Σόρος.

Ο Όρμπαν σε μια προηγούμενη του ανακοίνωση , είχε αναφέρει ..

«Ο Σόρος κρυφά δια μέσου των δικών του ιδρυμάτων χορηγεί την παράνομη μετανάστευση. Σύμφωνα με την πολιτική του Σόρος η ΕΕ πρέπει να δεχθεί ένα εκατομμύρια πρόσφυγες τον χρόνο. Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, ο Τζορτζ Σόρος και οι ΜΚΟ επιτίθενται στην πολιτική διευθέτησης της Ουγγαρίας και επιθυμούν να γκρεμίσουν τα συρματοπλέγματα στο σύνορο της Ουγγαρίας, την υλοποίηση νομοθετικών διευθετήσεων και την χορήγηση άδειας στην είσοδο των παράτυπων μεταναστών στην χώρα» δήλωσε ο Ορμπαν.

Benzer Haberler