«Η Ε.Ε. θα συνεχίσει την στήριξη που παρέχει στην Τουρκία»

25 Σεπτεμβρίου 2017, Δευτέρα ΕΛΛΗΝΙΚΑ

Αυτά δήλωσε ο εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην Τουρκία Φρανσουά Μπεγεοτ

«Η Ε.Ε. θα συνεχίσει την στήριξη που παρέχει στην Τουρκία» ανέφερε ο εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην Τουρκία Φρανσουά Μπεγεοτ .

Πραγματοποιήθηκε η σύνοδος λήξης του «Προγράμματος για την ενίσχυση της ποιότητας στην εκπαίδευση μέσω της προώθησης της επαγγελματικής ανάπτυξης του προσωπικού εκπαίδευσης σχολείων και ενηλίκων»που διοργανώθηκε στο πλαίσιο του Προενταξιακού Οργανισμού Χρηματοδοτικής Βοήθειας της ΕΕ (IPA) σε συνεργασία με την Τουρκία και την ΕΕ μέσω του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, του Εθνικού Φορέα και της Αρχής Προγράμματος Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού.

Ο εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην Τουρκία Φρανσουά Μπεγεοτ στην ομιλία του ανέφερε ότι η ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού είναι μία από τις προτεραιότητες της Τουρκίας και η ανάπτυξη μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνο με την επένδυση στην εκπαίδευση.

«Η Ευρωπαϊκή Ένωση θα συνεχίσει να υποστηρίζει την Τουρκία γιατί μαζί θέλουμε να οικοδομήσουμε έναν καλύτερο κόσμο όπου οι άνθρωποι θα είναι ικανοποιημένοι από τη ζωή, αποκτώντας καλύτερη εκπαίδευση και μεγαλύτερη ευημερία» δήλωσε.

Benzer Haberler